top of page

Skalerbar rekruttering - Managing Director til Certifer.


Certifer Solutions Norge AS

Etter totalt kun 58,5 timer search og rekruttering var ny Managing Director på plass.


"Vi har en lang historie innen transport og mobility, men er likevel nye som et eget AS. I forbindelse med at Certifer Solutions Norge ble etablert i oktober i 2022, ble det klart at vi hadde behov for en ny daglig leder. MyPeople kunne tilby oss et skreddersydd, kompetent og fleksibelt rekrutteringsprosjekt.

Vi i Certifer har satt stor pris på hvordan MyPeople har:

- satt seg inn i vår virksomhet og historikk

- tatt med våre konsulenter i kartleggingsfasen

-tilpasset framdriften av prosjektet underveis

-stilt opp med svært gode rådgivere

-ledet intervjuer og dialog i etterkant fram til et godt resultat.

Vi ser fram til å fortsette arbeidet med å etablere HR-system og enda flere rekrutteringsprosesser sammen med MyPeople"

Liv Bjørnå,

Senior Principal Consultant, Certifer Solutions Norge AS

(tidl. Fungerende Daglig Leder)Angela Solbakke, kundeansvarlig for MyPeople AS og Liv Bjørnå, Certifer Solutions Norge AS
Angela Solbakke, kundeansvarlig for MyPeople AS og Liv Bjørnå, Certifer Solutions Norge AS

Vi er ekstra stolte over å ha funnet "The MyPeople Match" mellom Certifer Solutions Norge AS og deres nye Managing Director, Jan Vetle Moen og ønsker begge parter stor suksess fremover.


I våre rekrutteringsprosesser legger vi vekt på å sette oss grundig inn i virksomheten for å få et godt bilde av hva som gjør bedriften unik og hva som kreves for at rett kandidat skal lykkes og trives i rollen som skal fylles. Med denne innsikten er vi godt rustet til å både fremme selskapet på en god måte og ikke minst, finne rett person til jobben. Med en skalerbar tilnærming til vår prosess gir vi oppdragsgiver valget om i hvilken grad vi bidrar og dermed også mulighet til å påvirke kostnad.
Er din bedrift på jakt etter en HR-partner som virkelig forstår din virksomhet og kan hjelpe deg med å finne de rette kandidatene? Ta kontakt med oss for en skalerbar og effektiv rekrutterings- og search prosess!

Comments


bottom of page