top of page

Skalerbar rekruttering av CTO for Lifeness.


Lifeness Toveis digital pasientoppfølging

Innenfor totalt 60 timer og 8 ukers forløp fant MyPeople CTO til Lifeness


"My People hjalp oss i Lifeness med å finne en CTO, og samarbeidet fra start til slutt var raskt, enkelt og utmerket. My People var profesjonelle, hyggelige og enkle å samarbeide med gjennom hele prosessen, og som et start-up selskap var det innenfor vår økonomiske ramme."

Solvor Øverlien Magi,

CEO & Founder Lifeness AS


Lifeness er en raskt voksende helsetech scaleup som gjennom sin digitale løsning tilbyr personlig behandling til pasienter som lider av fedme.

For å drive videre vekstambisjoner med fokus på produkt hadde Lifeness behov for en erfaren teknologileder (CTO) med sterk kommersiell forståelse og entreprenør ånd.

Å finne en erfaren CTO viste seg imidlertid å være utfordrende i et presset marked og innenfor fornuftige tids- og kostnads rammer. Lifeness henvendte seg derfor til oss i MyPeople for bistand i prosessen.

Vi er ekstra stolte over å ha funnet "The MyPeople Match" på vegne av Lifeness og deres nye CTO til en fornuftig pris og innen estimert tidsplan.

Innenfor totalt 60 timer og 8 ukers forløp har vi bistått med annonseutforming, målrettet annonsering i utvalgte kanaler, search, kandidatintervjuer og sluttliste med utvalgte og høyt kvalifiserte CTO-kandidater. I tillegg har vi, som alltid, lagt vekt på at alle kandidater følges opp på en profesjonell og respektfull måte for å sørge for at de sitter igjen med et positivt inntrykk både av oppdragsgiver og prosessen.

Vi ønsker Lifeness og deres nye CTO all suksess med videre utvikling og vekst i nye markeder!I våre rekrutteringsprosesser legger vi vekt på å sette oss grundig inn i virksomheten for å få et godt bilde av hva som gjør bedriften unik og hva som kreves for at rett kandidat skal lykkes og trives i rollen som skal fylles. Med denne innsikten er vi godt rustet til å både fremme selskapet på en god måte og ikke minst, finne rett person til jobben. Med en skalerbar tilnærming til vår prosess gir vi oppdragsgiver valget om i hvilken grad vi bidrar og dermed også mulighet til å påvirke kostnad.
Er din bedrift på jakt etter en HR-partner som virkelig forstår din virksomhet og kan hjelpe deg med å finne de rette kandidatene? Ta kontakt med oss for en skalerbar og effektiv rekrutterings- og search prosess!

Comments


bottom of page