top of page

Skalerbar Rekruttering for Mermaid Medical


Mermaid Medical AS We develop, manufacture, and distribute medical devices to hospitals and end users across Europe, the U.S., and Asia.

Blant 120 søkere fant vi drømmekandidaten Mermaid Medical lette etter!


"MyPeople er profesjonelle og kompetente og har hjulpet Mermaid Medical med en stor og viktig rekrutteringsoppgave. Vi mottok 3 ganger så mange kvalifiserte søkere i forhold til da vi først forsøkte oss på egenhånd. My People har kjørt prosessen innenfor både avtalt tid og budsjett og vi kan på det sterkeste anbefale My People som en pålitelig HR partner."

Morten Torsæter Barton,

Nordic Sales Manager Mermaid Medical AS


Vi er glade for å ha fått mulighet til å hjelpe Mermaid Medical med search og rekruttering til rollen Account Manager i Norge. Innsikt i selskapet og forståelse for hva som kjennetegner en kandidat som vil lykkes hos Mermaid er en avgjørende suksessfaktor. Oppgaven vår er å finne den perfekte match mellom en spennende rolle og en ny kollega. Vi kaller det "The MyPeople match"!


I våre rekrutteringsprosesser legger vi vekt på å sette oss grundig inn i virksomheten for å få et godt bilde av hva som gjør bedriften unik og hva som kreves for at rett kandidat skal lykkes og trives i rollen som skal fylles. Med denne innsikten er vi godt rustet til å både fremme selskapet på en god måte og ikke minst, finne rett person til jobben. Med en skalerbar tilnærming til vår prosess gir vi oppdragsgiver valget om i hvilken grad vi bidrar og dermed også mulighet til å påvirke kostnad.

Er din bedrift på jakt etter en HR-partner som virkelig forstår din virksomhet og kan hjelpe deg med å finne de rette kandidatene? Ta kontakt med oss for en skalerbar og effektiv rekrutterings- og search prosess!

Comments


bottom of page