top of page

Møt Teamet

Lars Arne Hoff

Lars Arne Hoff

Executive Partner & Advisor

Lars Arne er partner og medeier og bistår som interim leder og rådgiver mot styre og ledergrupper innen strategi, finans, ledelse og styrearbeid.

Angela Solbakke

Angela Solbakke

HR Management Consultant

Angela er HR Management Consultant hos MyPeople og hjelper våre kunder med HR arbeid fra A til Å. Hun leverer både på HR Management-as-a-service tjenester, rekruttering, og prosjektleveranser innen HR Tech.

Cathrine Slaatta

Cathrine Slaatta

HR Management Consultant

Cathrine er HR Management Consultant og leverer HR-Management-as-a-service til SMB og scale-up kunder. Hun har blant annet ekspertise innenfor kompetanseutvikling, ledelse, coaching, rekruttering og HR fra A til Å.

Kristine Dregelid

Kristine Dregelid

HR Management Consultant I Partner

Kristine er HR Management Consultant og Partner og leverer HR-Management-as-a-service til SMB og scale-up kunder. Hun har også et ansvar for den kommersielle utviklingen av MyPeople AS.


Tonje Løff Ballesteros

Tonje Løff Ballesteros

HR Management Consultant

Tonje er HR Management Consultant og leverer HR-Management-as-a-service til SMB og scale-up kunder. Hun har blant annet ekspertise innenfor kommunikasjon og konfliktløsning, med ulike metoder og verktøy for å løse samarbeidsutfordringer eller andre utfordringer i det psykososiale arbeidsmiljøet.

Jeanette Bergheim

Jeanette Bergheim

Daglig Leder | HR Management Consultant

Jeanette startet MyPeople AS i 2020 og er Daglig Leder, HR Management Consultant og Hr Prosjektleder i MyPeople AS. Hun er ekspert på People strategi, og er støttespiller for styret og ledelsen hos selskaper som står overfor vekst, utvikling eller omstilling.

bottom of page