top of page

Hvordan når du årets HR mål?

Et nytt år gir nye muligheter for vekst og suksess. Det kan skjule seg et uforløst potensial blant medarbeiderne dine. Les våre 5 tips her!


Målrettet HR-ledelse kan være nøkkelen til å både skape et engasjerende arbeidsmiljø, hvor dine medarbeidere opplever tilhørighet og mestring, og samtidig øke effektiviteten i 2024.  Kanskje en eller flere av punktene nedenfor kan bli  satsingsområder for din organisasjon i år?


Er du CEO,CFO eller kanskje COO, i et vekstselskap og kjenner at spagaten begynner å gi deg muskelstrekk? Eller har du så mange hatter at du ikke vet anledningen de skal brukes til lenger? Når skal du ansette en dedikert HR-ressurs? Når er virksomheten klar og behovet stort nok? Tenk om du helt uten risiko og fullt skalerbart, kunne ansatte en hel HR-avdeling til mindre enn kostanden av 1 HR-ressurs?
Les mer om MyPeople sine tjenester innenfor skalerbar rekruttering og HR Management as a Service, samt våre konsulent- og prosjektleveranser. Sistnevnte innebærer også kurs og opplæringer.


1. Bygg sterke team!

Er teamet ditt rigget for å nå de nye målene? Kanskje du bør stoppe opp et øyeblikk å gjøre en kartlegging? Trenger du nye medarbeidere med ny kompetanse, som kan bidra med nye perspektiver? Sørg for at du gjør et godt forarbeid ved å generere den innsikten du trenger, før du går videre. Slik sørger du for å treffe blink!

Eller kanskje du har den kompetansen du trenger, men lurer på om teamet kan jobbe mer effektivt? Bruk litt tid på å kartlegge hva som skal til for å nå målene. Vet du hvilke faktorer som kjennetegner effektive team? Legg en plan for hvordan du skal utvikle teamet i 2024.

2. Invester i et effektivt HR-system

3. Sikre effektive Prosesser 

4.Fra Ambisjoner til Handling 

5.Styrk lederkompetansen i bedriften 

 


Vi vil gjerne være din skalerbare HR avdeling!
Comments


bottom of page