top of page
Vector 66.png

The MyPeople Team

Jeanette Bergheim
Jeanette Bergheim

Daglig Leder | HR Management Consultant

Jeanette startet MyPeople AS i 2020 og er Daglig Leder, HR Management Consultant og Hr Prosjektleder i MyPeople AS. Hun er ekspert på People strategi, og er støttespiller for styret og ledelsen hos selskaper som står overfor vekst, utvikling eller omstilling.

Ingvild Støver
Ingvild Støver

HR & HR Tech Management Consultant

Ingvild er HR Tech Management Consultant og leverer HR Prosjektledelse innen HR system implementeringer. Hun har erfaring fra implementering og bruk av forskjellige HR systemer, i både smb og store bedrifter. Hun har også bred erfaring innen HR fra A til Å.

Lars Arne Hoff
Lars Arne Hoff

Executive Partner & Advisor

Lars Arne er partner og medeier og bistår som interim leder og rådgiver mot styre og ledergrupper innen strategi, finans, ledelse og styrearbeid.

Kristine Dregelid
Kristine Dregelid

HR Management Consultant I Partner

Kristine er HR Management Consultant og Partner og leverer HR-Management-as-a-service til SMB og scale-up kunder. Hun har også et ansvar for den kommersielle utviklingen av MyPeople AS.


Tonje Løff Ballesteros
Tonje Løff Ballesteros

HR Management Consultant

Tonje er HR Management Consultant og leverer HR-Management-as-a-service til SMB og scale-up kunder. Hun har blant annet ekspertise innenfor kommunikasjon og konfliktløsning, med ulike metoder og verktøy for å løse samarbeidsutfordringer eller andre utfordringer i det psykososiale arbeidsmiljøet.

Angela Solbakke
Angela Solbakke

HR Management Consultant

Angela er HR Management Consultant hos MyPeople og hjelper våre kunder med HR arbeid fra A til Å. Hun leverer både på HR Management-as-a-service tjenester, rekruttering, og prosjektleveranser innen HR Tech.

Cathrine Slaatta
Cathrine Slaatta

HR Management Consultant

Cathrine er HR Management Consultant og leverer HR-Management-as-a-service til SMB og scale-up kunder. Hun har blant annet ekspertise innenfor kompetanseutvikling, ledelse, coaching, rekruttering og HR fra A til Å.

Lederskap - Ekspertise - Integritet - Entusiasme

Vector 69_edited.png

Jobb med oss

Vår suksess avhenger av at vi har med på laget kunnskapsrike og arbeidsglade ansatte og sammarbeidspartnere som ønsker å gjøre en forskjell for kunder i vekst eller omstilling.

bottom of page